AKTIVATOURS

AKTIVATOURS

Aktiva tours

Deze reisorganisatie is al vele jaren één van de grootste organisatoren van wandelreizen en fietsvakanties. Ze hebben reizen voor groepen en individuele personen. Er worden regelmatig nieuwe bestemmingen toegevoegd waardoor het aanbod altijd verrassend en actueel is. Je geniet op een actieve manier van de natuur en hebt tussendoor alle tijd om met de anderen contact te maken om ze te leren kennen.

Aktiva Tours is een reisorganisatie die zich vooral richt op fietsvakanties en wandelreizen. Ze hebben veel ervaring op het gebied van deze vakanties. Dit zijn echter niet de enige gebieden waar Aktiva Tours zich op richt. Ook groepsreizen, last minute reizen en singlevakanties komen bij hen aan bod. Wanneer je een singlereis bij Aktivatours boekt, hoef je niet per se single te zijn om mee te gaan. Je kunt ook alleen reizen als je partner bijvoorbeeld thuis blijft of ergens anders op vakantie gaat. Je mag dus gewoon met een goede vriend of vriendin mee. Aktivatours zorgt dat je op hun singlereis eenvoudig de beschikking hebt over een éénpersoonstent of –kamer. Heb je hier geen behoefte aan of wil je graag met iemand anders op de kamer? Dan kan dat uiteraard ook. Er is bij Aktiva geen toeslag voor een éénpersoonskamer. Je kunt dus kiezen wat je wilt zonder extra te hoeven betalen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe partner of gewoon een nieuwe groep mensen wilt leren kennen, bij Aktiva Tours kan het allemaal.

Ontdek de mooiste bestemmingen

Wanneer je een vakantie bij Aktiva tours boekt, ontdek je de mooiste bestemmingen. Je hoeft niet per se single te zijn om mee te gaan. Je kunt ook alleen reizen als je partner bijvoorbeeld thuis blijft of ergens anders op vakantie gaat. Je mag dus gewoon met een goede vriend of vriendin mee. Aktiva zorgt dat je op hun singlereis eenvoudig de beschikking hebt over een éénpersoonstent of –kamer. Heb je hier geen behoefte aan of wil je graag met iemand anders op de kamer? Dan kan dat uiteraard ook. Er is bij Aktiva geen toeslag op een éénpersoonskamer. Je kunt dus kiezen wat je wilt zonder extra te hoeven betalen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe partner of gewoon een nieuwe groep mensen wilt leren kennen, het kan allemaal.

Een actieve vakantie

Je kent nog (bijna) niemand en gaat allerlei nieuwe mensen ontmoeten, doe waar je zin in hebt. Het is gebleken dat veel mensen het fijn vinden om eens zonder bekenden op reis te gaan en met anderen in contact te komen. Het hoeft natuurlijk niet zo te zijn dat alle mensen die op singlereis gaan op zoek zijn naar een nieuwe partner. Maar voor wie dit wél graag wil is er altijd de mogelijkheid. Dat is het fijne van Aktiva Tours, niets hoeft en alles kan.

Aktiva tours

Wandelen

Wandelvakanties worden de laatste jaren steeds populairder zoals u hier kunt lezen omdat steeds meer mensen de vrijheid zoeken om vakantiebestemmingen te ontdekken op hun eigen tempo en naar hun eigen voorkeuren. Zowel wandelingen in steden als die door wat ruiger gebied zijn in trek. Men kan dergelijke wandelvakanties uiteraard geheel zelf gaan plannen en dus de reis precies maken zoals men dat zelf wil. Je kunt ook deelnemen aan een georganiseerde wandelvakantie van Aktiva Tours, deelname is geschikt voor alle leeftijden.