CIRKEL SINGLEREIZEN

CIRKEL SINGLEREIZEN

Cirkel

Cirkel vakanties

Cirkel is met voorsprong de beste singlereizen aanbieder van ons land, heerlijke vakanties op een manier die jij prettig vindt. Ze doen er alles aan om jou als single in de watten te leggen en een vakantie te organiseren die je nooit meer vergeet. Sluit aan bij leuke mensen die net als jij een fijne tijd willen hebben tijdens hun vakantie, haal alles er uit wat er in zit is het algemene motto van deze groep actieve singles. De singlereizen die je kunt boeken bestaan voor het overgrote deel uit een uitgebalanceerde groep mannen en vrouwen, ontmoet nieuwe mensen, samen ongedwongen genieten en samen ervaren. Singles blij maken met een mooie vakantie dat is wat ze bij Cirkel al vele jaren graag doen, onvergetelijke singlereizen waar je vrij bent in wie je bent en wat je doet.

De reisorganisatie die zich richt op singles van verschillende leeftijden waarbij ze letten op een goede mix van mannen en vrouwen. Het ontmoeten van nieuwe vrienden is waar het allemaal om draait. Ga je op singlevakantie met Cirkel dan ontmoet je mensen die hetzelfde als jij willen, plezier maken, goede gesprekken, actief zijn, feesten, luieren, lekker eten en natuurlijk heel veel lachen. De singlereizen zijn altijd op en top georganiseerd en je wordt ondergebracht op de meest leuke plekken waar geen gezinnen, kinderen of senioren te bekennen zijn. Cirkel reizen is uniek in zijn soort en neemt je mee in de vakantiewereld van de moderne singles.

Cirkel vakanties bestaat sinds 1987 en is één van de grootste touroperators op het gebied van singlereizen. Cirkel vakanties zijn een gezellige manier om alleen op reis te gaan. Heerlijk ontspannen met andere mensen naar de mooiste plekjes in Europa, dat is waar het om draait.

Voor singles en eenoudergezinnen

Cirkel heeft al meer dan 25 jaar ervaring met singlereizen. Zij weten dus erg goed hoe ze jouw singlereis perfect kunnen regelen. De singlereizen van Cirkel zijn verdeeld in leeftijdscategorieën. Je zit met ongeveer 10 tot 30 mensen in een groep. De verschillende categorieën van Cirkel reizen zijn die van 20 tot 35 jaar, 25 tot 45 jaar, 35 tot 55 jaar, 45+ en alle leeftijden. Omdat sommige categorieën overlappen kun je zelf kiezen welke meer bij jou past.

Je zit niet vast aan een groep. Je kunt doen waar je zin in hebt. Dit kan dus een excursie met de groep zijn, lekker aan het strand liggen of met andere groepsgenoten iets organiseren. Er zijn altijd mensen in je groep waar het goed mee klikt, je zult dus zeker een gezellige tijd hebben, waar je ook van houdt. Ben je een alleenstaande ouder? Er zijn allerlei soorten vermaak voor je kinderen met speciale teams. Ook je kinderen zullen zich dus niet vervelen.

Cirkel vakanties begon als initatief van een groepje bergwandelaars die op vakantie waren in Zuid-Frankrijk. Zij begonnen met het organiseren van jongerenkampen in diezelfde streek. Na de eerste jeugdkampen groeide de organisatie snel en werd steeds bekender onder de singles en alleenstaande ouders. Al vlug ging Cirkel vakanties zich richten op reizen voor singles en alleenreizenden. Dit bleek een groot succes te zijn en de vraag naar singlevakanties groeide sterk. Tevens kwamen ze met het begrip ‘eenoudergezinnen’ en organiseerden zij vakanties voor deze doelgroep. Tegenwoordig is Cirkel heel bekend op het gebied van dit soort reizen.

Als je als alleenstaande ouder samen met je kinderen op reis wilt en graag andere single ouders wilt ontmoeten dan is een eenoudervakantie misschien een optie. De kinderen vermaken zich onder de deskundige leiding van een activiteitenteam terwijl u de tijd heeft om uw eigen dingen te doen. Als ouder heb je alle vrijheid om de dagen op je eigen manier in te vullen, niets hoeft en alles mag is ook hier het motto. Een zekerheid is dat de kinderen in goede handen zijn en op een leuke manier vriendjes kunnen maken, ga genieten met uw kind, het zal u aan niets ontbreken.

Cirkel reizen

Hier vind je vakanties exact zoals jij dat in gedachten hebt, er zijn prachtige bestemmingen in Europa waar je in alle vrijheid jezelf kunt zijn. Je kunt kiezen uit stedentrips, vakanties aan het strand, actieve reizen, rondreizen op een zeilboot en wat al niet meer. Ook kan je een keuze maken uit de accommodatie waarin je ondergebracht wilt worden, van exclusieve hotels tot volledig ingerichte tenten op een altijd gezellige camping, wat je ook besluit om te gaan doen, je bent altijd samen met andere gezellige mensen en beleeft misschien wel de vakantie van je leven.

Cirkel heeft enkele landen waar ze hun singlereizen organiseren. Dit zijn zowel landen die buiten Europa liggen, zoals Cuba, Sri Lanka en Thailand, als landen wat meer om de hoek, zoals Italië en Oostenrijk. Er worden zowel singlereizen in de zomer als in de winter georganiseerd. Dus of je nu van cultuur houdt, lekker luieren aan het strand, wandelen door de bergen of lekker skiën. Kies je soort singlevakantie, je bestemming, leeftijdsgroep en datum en geniet van een heerlijke vakantie!

info en prijzen