De Jong Intra

De Jong Intra

De Jong Intratours

De Jong Intra vakanties is een veelzijdige reisorganisatie die over de hele wereld vakanties organiseert. Met deze reisorganisatie kun je zowel terecht in Europa als in wat meer afgelegen landen. Omdat De Jong Intra in meer dan 50 landen actief is zal er altijd een bestemming zijn die bij jou past. Ook zijn er veel soorten reizen, denk bijvoorbeeld aan stedentrips, autovakanties, wandelvakanties en wintersportvakanties. Een zeer populaire vakantiesoort is de singlerondreizen.

Veel mensen die single zijn vinden het niet altijd fijn om op vakantie te gaan. Zeker wanneer hun relatie net uit is kan het vervelend zijn om met stelletjes te worden geconfronteerd op vakantie. Andere singles zijn er juist op gebrand om een nieuwe partner te ontmoeten. Om deze redenen is de singlevakantie bedacht; een vakantie speciaal voor singles en alleenreizenden. Het doel hiervan was om een stressvrije en relaxte vakantie voor iedereen te creeëren. Ook bij De Jong Intra kunt u zo’n singlereis boeken.

Bestemmingen

Zoals genoemd heeft De Jong Intra accommodaties in meer dan 50 landen en organiseren zij een ruim aanbod aan vakanties. Enkele populaire bestemmingen van De Jong Intra zijn: Amerika, Canada, Dubai, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Italië, Frankrijk en Thailand. Uiteraard is dit slechts een deel van het geheel. Ook de soort vakantie die je in deze landen kunt houden verschilt sterk van aard. Veel mensen houden van stedentrips en willen musea en monumenten bezoeken. Voor hen heeft De Jong Intra vakanties stedentrips en busvakanties. Anderen houden van actieve vakanties en zijn graag bezig; zij gaan op fietsvakantie of wintersport. Al deze reizen kun je ook met andere singles maken. Voor de leukste vakantie met andere alleenreizenden moet je dus bij De Jong Intra vakanties zijn!

Singles

De Jong Intra maakt nog een onderscheid tussen twee categorieën: singlereizen en singlevriendelijke reizen . Bij singlereizen bestaat de groep vrijwel alleen maar uit alleenreizenden en singles. Omdat niet iedereen per se met uitsluitend singles wil reizen hebben zij ook singlevriendelijke reizen. Op deze reizen gaan zowel alleenreizenden als samenreizenden vrienden en stellen mee. Dit zorgt voor een gevarieerder reisgezelschap. Bij De Jong Intra wordt er geen extra toeslag voor éénpersoonskamers en zijn deze in ruime mate aanwezig.

info en prijzen