ALLEENSTAANDE OUDER VAKANTIES

ALLEENSTAANDE OUDER VAKANTIES

Cirkel

Eenoudervakantie

Wil je er met uw kind op uit dan zijn er vele mogelijkheden, natuurlijk kun je zonder probleem een mooie reis boeken bij een willekeurige reisorganisatie, maar niet iedereen wil als alleenstaande ouder tussen allerlei gezinnen zitten. Bij Cirkel bieden ze vakanties aan exclusief voor eenoudergezinnen, van ruime ingerichte tenten en caravans tot uitstekende hotel met royale kamers. De reisorganisatie beheert veel accommodaties en kan zo garanderen dat je samen met andere alleenstaande ouders op vakantie bent. Eenoudervakanties bieden het vakantieplezier waarnaar je op zoek bent voor jezelf en je kind.

Tijdens een eenoudervakantie heb je de mogelijkheid om lekker te ontspannen terwijl de kinderen meedoen aan allerlei activiteiten die worden georganiseerd door het altijd enthousiaste activiteitenteam. Kinderen in verschillende leeftijdsgroepen hebben hun eigen uitdagende programma en worden een groot deel van de dag vermaak. Zo heb je ruim de tijd om kennis te maken met de andere ouders. Zowel de ouders als de kinderen zullen zich op die manier snel thuis voelen in hun nieuwe omgeving.

Ook jij hebt vakantie

Eenoudervakantie is een begrip dat veel omvattend is, er zijn verschillende manieren om het in te vullen, de één kiest voor een comfortabel hotel met zwembad om samen met de kinderen te genieten van de lange zomerse dagen terwijl de ander liever naar een camping in Frankrijk of Portugal gaat om te genieten van de natuur. Bedenk voor jezelf waar je de vakantie wilt doorbrengen, dat kan natuurlijk in eigen land maar ook in geweldige bestemmingen als Griekenland, Turkije, Spanje of Portugal.

Er wordt de laatste jaren steeds meer aandacht geschonken aan de eenoudervakantie, er is duidelijk behoefte aan om op deze manier samen met je kind er op uit te trekken. Uitgangspunt is dat de vakantie voor kinderen ontspannen is en dat jij als ouder gaat genieten van wat vrije tijd en de gezelligheid van de andere volwassen. Doordat de kinderen snel aansluiting bij elkaar vinden komen de ouders ook gemakkelijk in contact met elkaar.

Alleenstaande ouder reizen van Cirkel

Reizen voor eenoudergezinnen worden in groepsverband georganiseerd, voorwaarde is dat het exclusief voor alleenstaande ouders met hun kinderen bedoeld is. Er is veel aandacht voor de kinderen die de hele week vermaakt worden. Ook voor de ouders is er het nodige te beleven, er worden verschillende uitstapjes georganiseerd en je kunt deelnemen aan boeiende excursies. Ook is er ruimte voor een gezellig etentje om daarna nog lekker na te zitten, je hoeft je geen zorgen hoeft te maken om de kinderen, daar wordt op gepast.

Beleef een relaxte en vooral ongedwongen vakantie met je kind of kinderen, geniet van de dingen die op je af komen in een prachtige omgeving. Het team van Cirkel zorgt dat alles op rolletjes verloop, ontdek het complete programma en kies de vakantie die aansluit bij je wensen.

Cirkel

info en prijzen