FOX REIZEN

FOX REIZEN

foxreizen

Foxreizen

Fox heeft een geweldig aanbod reizen voor mensen die de wereld willen ontdekken en verder willen gaan dan alleen hun achtertuin. Vele verre bestemmingen worden aangeboden al dan niet te bezoeken in een groep. Het aanbod van Foxreizen is overweldigend en voor iedereen die van vakantie houdt zit er wel wat bij, doel is een ongedwongen sfeer creëren waar iedereen gezellig met elkaar omgaat. Je gaat culturen ontdekken die uniek zijn voor het land dat je bezoekt, iedere reis is anders en steeds worden nieuwe ervaringen opgedaan. Samen met ervaren Nederlandse reisleiders bezoek je alle bezienswaardigheden en ga je genieten van indrukwekkende vergezichten. In een rustige tempo worden alle plaatsen bezocht die het zo boeiend maken, er wordt tijd genomen om alles goed in je op te nemen.

Populaire Fox reizen

Fox vakanties organiseert vooral reizen naar exotische en verre bestemmingen. Je vakantie wordt dus sowieso al een avontuur op deze prachtige bestemmingen. Je kunt bijvoorbeeld een reis maken door Canada, spannende activiteiten ondernemen in Costa Rica, safari’s maken in Zuid-Afrika of cultuur opsnuiven in Thailand. Er is dus voor iedereen wat wils! Je moet dus wel houden van verre reizen om bij Fox vakanties te boeken.

Waar andere organisaties zich vooral op Europa richten, kiest Foxreizen ervoor om bestemmingen over de hele wereld in hun aanbod op te nemen. Maar zeg nu zelf: wilde je niet altijd al eens naar Amerika, Afrika of Australië op vakantie? Je gaat met een gezellige groep mensen naar een onbekend land of eiland. Je kunt dus allerlei gloednieuwe ervaringen opdoen die je de rest van je leven bij zullen blijven. De kans is groot dat je nieuwe mensen ontmoet waar je ook na de reis nog contact mee onderhoudt. Ben je dus op zoek naar geheel nieuwe ervaringen? Ga dan mee op reis met Fox vakanties!

Fox vakanties

Fox vakanties zijn uitdagend en gezellig tegelijk, reis samen met anderen en ontdek de wereld. Kies een vakantiereis uit het enorme aanbod van Fox reizen en maak kennis met nieuwe culturen. Je kunt in principe doen waar je zin in hebt; meegaan op een excursie, een lekkere wandeltocht maken of toch aan het zwembad liggen met een boek. Mocht je met wat reisgenoten zelf wat willen ondernemen kan dat ook. Fox vakantie zorgt voor een kleine, hechte groep, met een minimum aantal reizenden van vijftien personen en een maximum van vijfentwintig. Er is altijd een lokale gids of reisleider in de buurt om je te adviseren over de mogelijkheden van de activiteiten in jouw land van bestemming.

Je reist op een ontspannen manier want het is tenslotte vakantie, je hebt alle tijd om even te ontspannen en bij te komen van alle inspanningen die er zijn. Je doet dingen die je gaat doet op een relaxte manier. Neem de tijd en ontdek de onbekende bestemmingen op je eigen tempo. Foxreizen geeft je de tijd, ervaar de rust die dat geeft en geniet dubbelop.

Fox vakantie

info en prijzen