noSun actieve reizen

noSun actieve reizen

noSun

Wil je een avontuurlijke reis in Europa maken en ben je actief dan is noSun een reisorganisatie die bij jou past. In kleine groepen van maximaal 16 personen ontdek je de mooiste locaties en geniet je van de natuur en de gezelligheid van andere actieve singles. Alle singlereizen zijn door ervaren mensen samengesteld en laten je kennis maken met de natuur en inwoners van de streek die je bezoekt. NoSun singlevakanties kenmerking zich door een gezellige sfeer en individuele vrijheid. Zoek het ware vakantiegevoel en beleef samen met andere de passie van het ontdekken.

Cultuur en natuur

Verwacht geen drukke stranden en overvolle hotels bij populaire vakantieattracties, maak liever kennis met cultuur en natuur in landen als Noorwegen, Schotland, IJsland, Litouwen en zweden. Geniet van adembenemende vergezichten en verhalen van de locale bevolking. Laat je verrassende door het natuurschoon terwijl je samen met je medereizigers langs de meest bijzondere routes trekt. Het is niet zo verwonderlijk dat tijdens het kampvuur vele ervaringen worden uitgewisseld.

De gezellige sfeer en de individuele vrijheid maken een noSun singlereis tot een waar genoegen voor degenen die het ware reisavontuur zoeken op bestemmingen die veel te bieden hebben en waar bezienswaardigheden onderdeel maken van het culturele leven. Bijna iedereen die aan een singlerondreis meedoet reist alleen en al snel ontstaan er prettige contacten onderling. Met bijna 15 jaar ervaring weten de mensen achter noSun waar ze over praten en hebben duizenden singles de reis van hun leven gegeven. Reizen van noSun stralen passie uit en zijn anders dan de doorsnee vakanties waar jij waarschijnlijk geen klik mee hebt.

noSun reisbegeleiding

Bij noSun zijn alleen reisleiders actief die enthousiast zijn over de dingen die ze doen, ze zijn bovendien uiterst deskundig en kennen het gebied op hun duimpje. De reisbegeleiding is sportief en houden van een actieve levensstijl, sporten graag en hebben oog voor natuur en cultuur. Voor ze een singlereis mogen begeleiden hebben ze een lange training binnen de noSun organisatie doorlopen en weten hoe ze in verschillende situaties adequaat moeten handelen. Het is niet voor niets dat noSun een zeer goede scoren heeft in de beoordelingen van Zoover. Het publiek beloonde noSun vorig jaar met de titel, “Beste reisorganisatie op het gebied van actieve en avontuurlijke reizen”.

info en prijzen