SAWADEE SINGLEREIZEN

SAWADEE SINGLEREIZEN

Sawadee

Sawadee singlereizen

Bij Sawadee kun je kiezen uit een groot aanbod van singlereizen over de hele wereld. Het begrip ‘single’ nemen zij heel ruim; ook als je partner bijvoorbeeld thuisblijft kun je mee op een singlereis. Je kunt tevens mee als je een alleenstaande ouder met kinderen bent we gaan op deze pagina verder in op de singlereizen die worden georganiseerd.

Sawadee heeft de mooiste reizen voor singles op hun site staan. Hier kun je zien waar de meeste singles naartoe reizen en welke bestemmingen als beste beoordeeld worden. Enkele bestemmingen zijn Jordanië, Cuba, Madeira, Lapland en Birma. Weet je nog niet precies waar je heen wilt op singlereis? Dan kan het zeker verstandig zijn om eens rond te kijken.

Vakantiebestemmingen van Sawadee

Als je met Sawadee reist is er altijd wel een bestemming die bij je past, ze verzorgen het hele jaar door singlereizen waar dan ook ter wereld. Hou je van de natuur en vind je koude klimaten niet erg, dan kun je bijvoorbeeld mee naar Zweden, Tibet en Nepal. Hier zul je veel wandelingen door de mooie natuur maken. Voor de liefhebber van de warmere oorden zijn er voldoende geschikte bestemmingen. Geniet van het weer en de natuur van Marokko, ga naar het regenwoud in Costa Rica of bezoek oude steden in Jordanië. Wat dichterbij kun je ook van de zon genieten, zoals in Spanje. De échte avonturier kan mee naar Kenia, Tanzania en Patagonië. Dit alles doet u met gelijkgestemde mensen en andere singles, voor iedereen is er een geschikte reis.

Speciaal voor singles

Als je meegaat op een singlereis bij Sawadee reis je met andere singles of alleenreizenden. Natuurlijk gaan er niet naar elke bestemming evenveel mensen. Je wilt niet dat je uiteindelijk met maar twee anderen ergens in de kou zit! Daarom heeft Sawadee een overzicht van reizen die door minimaal drie andere mensen alleen hebben geboekt. Zo weet je zeker dat je bij genoeg andere singles zit om er een onvergetelijke reis van te maken.

Behalve singlereizen zijn er eenoudervakanties. Je kunt bij hen een overzicht bekijken van de reizen waarop eenoudergezinnen geboekt staat. Als je zelf ook alleenstaande ouder bent kun je je vaak associëren met andere eenoudergezinnen. Het kan dus erg fijn zijn te weten waar nog meer eenoudergezinnen naartoe gaan.

Sawadee singles

info en prijzen