Shoestring singlereizen

Shoestring singlereizen

Shoestring singlereizen

Shoestring is een reisorganisatie die zich vooral focust op verre reizen naar onder andere Azië, Afrika en Amerika. Zij zijn dus een reismaatschappij voor de echte avonturier en ontdekkingsreiziger. Shoestring biedt echter ook speciale singlereizen aan; reizen waar alleen singles of alleenreizenden mee mogen gaan. Daar kun je andere singles en mensen van dezelfde aard ontmoeten en een band met ze creeëren. Lees hier meer over deze adembenemende singlereizen.

Vakantiebestemmingen

Shoestring zorgt ervoor dat je niet alleen nieuwe plaatsen leert kennen, maar ook nieuwe mensen, en wel met hun singlereizen. Op deze reizen mogen alleen singles meegaan (of andere mensen die alleen reizen). Zo willen zij een ongedwongen sfeer op hun reis hebben waar mensen snel met elkaar in contact komen en een nieuwe vriendengroep opbouwen. Een gezellige sfeer op vakantie waar niets geforceerd is, is uiteraard wel zo prettig.

Je hoeft niet per se op singlereis als je alleen reist. Bij Shoestring kun je ook bij een reguliere reis mee als je alleen op vakantie gaat. Je kunt dan kiezen voor een eigen kamer (met toeslag) of een kamer met iemand anders die alleen reist. Bij de singlereis kun je ook kiezen of je op kamerindeling wilt boeken of een eenpersoonskamer wilt. Singlereizen zijn de laatste tijd erg in populariteit toegenomen, waardoor er meer bestemmingen beschikbaar zijn geworden voor singlereizen. Hierdoor kun je onder andere op singlerondreis naar Cuba, Ecuador, Jordanië, Egypte, Rusland, Nepal en India. Voor iedere single is er dus wat wils! En wees niet bang, natuurlijk is niet iedere single erop uit om een nieuwe partner te vinden. Veel mensen willen ook gewoon een nieuwe vriendengroep maken om een gezellige vakantie mee te hebben. Voor een leuke vakantie met ongedwongen sfeer boek je bij Shoestring vakanties.

Groepsreizen voor singles

Shoestring is een jonge reisorganisatie die erg geïnteresseerd is in alle uithoeken van de wereld. Om zoveel mogelijk te weten te komen en deze kennis te blijven behouden sturen zij vaak medewerkers naar hun eigen bestemmingen. Zo kunnen ze de kwaliteit van hun reizen en vakanties behouden. Bij Shoestring zul je snel andere enthousiaste en actieve reizigers ontmoeten die wel van een uitdaging houden. Ze zijn niet bang om nieuwe dingen te proberen of hun handen uit de mouwen te steken. Ben jij ook zo’n persoon? Dan zul je het waarschijnlijk erg naar je zin hebben.

info en prijzen