Kras singlereizen

Kras singlereizen

Kras singlereizen

Kras organiseert vakanties over de hele wereld, ook voor singles. Wanneer je alleenstaand bent of alleen reist kun je met Kras onder andere terecht in: België, Cuba, Gibraltar, Hongarije, Malta, Monaco, San Marino, Vietnam en nog veel meer landen.

Ook de activiteiten die Kras hier organiseert verschillen sterk. Er zijn mensen die graag van stedentrips houden en de cultuur van een land willen opsnuiven. Zij kunnen bijvoorbeeld een stedentrip in Italië doen met andere singles. Maar in Italië, om bij dit voorbeeld te blijven, zijn nog veel meer dingen te doen. Je kunt lekker genieten aan het strand in de zomer met gelijkgestemden. Of je gaat de Italiaanse keuken nader onderzoeken en allerlei restaurantjes af. Misschien houd je juist wel van een sportieve vakantie, zoals waterskiën op het Gardameer of wandelen door de mooie heuvels van het land. En dit is nog maar één bestemming, Italië! Je zult dus bij Kras zeker een bestemming vinden die bij jou past.

Vrienden ontmoeten

Maar wat zijn nu precies de voordelen van singlereizen bij Kras? Allereerst zijn er zeer veel bestemmingen, zoals hierboven genoemd, waar je uit kunt kiezen. Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent, er past sowieso wel een vakantie bij jou. Maar naast de bestemming is natuurlijk het reisgezelschap erg belangrijk voor een leuke vakantie. Juist hierom is het verstandig om voor een singlereis van Kras te kiezen.Je reist met een redelijk kleine groep singles naar je bestemming. Deze mensen zijn van ongeveer dezelfde leeftijd als jij; er zijn niet voor niets leeftijdscategorieën gemaakt. Met mensen die ongeveer even oud zijn klikt het namelijk meestal sneller. Tevens houden deze mensen van dezelfde dingen als jij; anders zouden ze niet voor deze reis hebben gekozen! Als laatste kun je op singlereis eigenlijk doen waar je zin in hebt. Je zou met een groepje op excursie kunnen gaan of met wat minder mensen naar het strand gaan. Alles kan en alles mag op singlereis.

Kras

Singles

Ook bij Kras kunt u singlerondreizen boeken. Deze reisorganisatie is een zeer bekende in Nederland en adverteert erg vaak in bijvoorbeeld kranten of op televisie. Bij Kras kun je allerlei soorten reizen boeken; reizen dichtbij, ver weg, met de auto, sportieve vakanties, busreizen, culturele reizen; te veel om op te noemen. Lees hier meer over singlereizen.

info en prijzen